Ted's Kitchen, een private dining ervaring op een boerderij in het prachtige buitengebied van Boekel

Stel je voor: een idyllische boerderij, gelegen in het rustige buitengebied van Boekel. Hier, te midden van de groene velden en de frisse lucht, bevindt zich Ted's Kitchen. Met een passie voor koken en een Bourgondische stijl, bieden wij een unieke culinaire ervaring voor groepen van 10 tot 18 personen.

Bij Ted's Kitchen draait alles om private dining op zijn best. Onze zesgangenmenu's, inclusief drank, zijn samengesteld met zorg en liefde voor smaak. Veel van onze gerechten worden bereid op de Green Egg, waardoor ze een heerlijke rokerige en sappige smaak krijgen. Het is een ware smaakexplosie voor de zintuigen.

Wat Ted's Kitchen echt bijzonder maakt, is de diversiteit aan gerechten en de invloed van onze Braziliaanse kok. Met zijn expertise en passie voor de Braziliaanse keuken voegt hij een unieke twist toe aan onze menu's. Van sappige vlees/visgerechten tot verrukkelijke vegetarische opties, er is voor leder wat wils. Of je nu een intiem diner met vrienden of een speciale gelegenheid viert, Ted's Kitchen biedt de perfecte setting. Geniet van de warme gastvrijheid en de landelijke charme van onze boerderij, terwijl je laat verwennen met heerlijke gerechten en drankjes.

Ted's Kitchen is een extra onderdeel van Grand Cafe Smullen uit Boekel, waardoor we een breed scala aan culinaire ervaringen kunnen bieden. Dus, als je op zoek bent naar een unieke en smaakvolle avond, nodigen we je uit om Ted's Kitchen te ontdekken en te genieten van een onvergetelijke private dining ervaring.Contact

« terug naar de homepage

Ted's Kitchen
Ted's Kitchen
Ted's Kitchen
Ted's Kitchen
Ted's Kitchen
Ted's Kitchen
Ted's Kitchen
Ted's Kitchen
Ted's Kitchen